Silvestr 31.12. 2016
Silvestr 31.12. 2016

 

Závratnou rychlostí se nám blíží konec roku 2016 a s ním spojená oslava, která jako každoročně bude nezapomenutelným zážitkem. Víte, že datum 31. prosince letos připadá na víkend, je tedy velmi pravděpodobné, že oslavenců bude přinejmenším jednou tolik, co běžně!

Připravíme pro vás a vaše přátelé příjemný večer v naší restauraci se skvělým jídlem a pitím. Víte, že kombinovat u nás můžete jídlo hlavně s pivními speciály, o které nebude nouze. O atmosféru se postará náš personál a k dokonalosti vás dovede výhled z naší tarasy na Staré město.

 

Silvestrovské menu

 

Předkrm

Terina z kachních jater s cibulovou marmeládou, lesním ovocem a chlebovými chipsy

Hovězí Carpaccio ze svíčkové s plátky parmazánu, bazalkovým olejem a bagetkou

 

Polévka

Vývar z hovězích žeber s nudlemi, zeleninou a masem

 

Hlavní chod

Vepřová kotleta s kostí, marinovaná v rozmarýnovém oleji, podávaná se zeleninovým salátem

Grilovaný hovězí Rump steak s bramborami Grenaille, zelenonou na másle a pepřovou omáčkou

Kuřecí prso s pečenou zeleninou, rukolou a sušenými tomaty, se šafránovou omáčkou

Kozí sýr s ořechovou krustou, salátem s červenou řepou a pečenou dýní

 

Dezert

Fondant z belgické čokolády s kokosovým sorbetem a malinovou omáčkou

 

 

Počet  míst je omezen, neváhejte a rezervujte!  Tešíme se na vás!

 

Apres stan na terase je znovu postaven!
Apres stan na terase je znovu postaven!

 

Připravili jsme pro vás největší novinku této zimy! Naprosto originální stavba přímo na terase je spojena koridorem s restaurací a v prostoru stanu stojí designový krb s ohněm, který dodá stanu tu pravou atmosféru. S výhledem na okolní stavby se u nás budete cítit jako v létě už jen proto, že ve stanu panuje příjemná teplota, takže mimo drink si zde můžete dát klidně oběd nebo večeři.

 

Kapacita stanu je 40 osob je tak dokonalý k pořádáni vánočního večírku, oslav narozenin nebo jiných párty. Na čepu máme 12 druhů piva z toho 3 belgické speciály, k dokonalosti vašeho  večera si už můžete dát neco dobrého k jídlu z našeho nového jídelního lístku. Prohlédněte si galerii, neváhejte a rezervujte.

 

SOUTĚŽ!
SOUTĚŽ!

 

Vyhlašujeme soutěž o nejkrásnější předvánoční fotku s tematikou naší restaurace. Přijďte k nám na oběd, večeři nebo pivo, vezměte si ven svařáček, vyfoťte se a sdílejte na instagramu nebo facebooku s hashtagem #vanocevtankeru Do 20.12.2016 22:00 foto s nejvíce lajky získá voucher v hodnotě 1.000,- na vánoční večeři ve dnech 22.-23.12.2016.

 

Těšíme se na vaše krásné a kreativní fotečky!  :)

 

Vánoční čas v oblacích
Vánoční čas v oblacích

 

Blíží se nám čas Vánoc, nejkrásnějších chvil v roce, kdy je rodina spolu, přátelé a kamarádi se setkávají, aby si poblahopřáli štěstí a úspěch do Nového roku. Je to čas, kdy se zapomíná na všechno zlé a věří se v to dobré. 

 

Přijďte si tento pohodový čas užít k nám do oblak, vezměte rodinu nebo přátelé a relaxujte u skvělého jídla, lahodného piva nebo svařáčku.

 

Vánoční večeře:

 

Polévka

Batátový krém s kousky tuňáka a limetkovým olejem

 

Hlavní jídlo

Smažené telecí řízky z kýty s tradičním, vánočním bramborovým salátem

 

Filátko z Candáta s restovanými bramborami a listovým špenátem,                                       s vinnou omáčkou a čerstvou bylinkou

 

Dezert

Vánoční horká čokoláda se šlehaným krémem a oříšky

 

Těší se na vás tým T-Ankeru!

 

Zvěřinové hody 22. - 27.11.2016
Zvěřinové hody 22. - 27.11.2016

 

Nejoblíbenější hody v Česku, víme, že milujete zvěřinu na pekáči a proto jsme pro Vás připravili dobroty, na kterých si určitě pochutnáte. Svou procházklu gastro chutěmi nezapomeňte zakončit u výhledu na Staré Město z naší terasy:)

Nabídku si můžete vychutnat každý den od 15:00


Polévka
Zvěřinový vývar s masovým knedlíčkem, kořenovou zeleninou a nudlemi 55 Kč

Hlavní jídlo
Kančí výpečky na česneku s červeným zelím a špekovým knedlíkem 195 Kč

Zvěřinový guláš (jelen, daněk, divočák) s domácími bramboráčky, zdobený cibulí a čerstvým křenem 205 Kč

Smažené bažantí stehna v bylinkové strouhance se šťouchanými brambory s kapkou smetany a zelným salátkem s červenou řepou 215 Kč

Jelení burger
(čerstvě mleté jelení maso s bylinkou, karamelizovaný červená cibule, sýr Brie, trhaný salát Rosso, slaninová majonéza a farmářské hranolky) 289 Kč

Dezert
Domácí jablečný koláč s vanilkovou omáčkou, ořechy a čokoládou 79 Kč

 

Svatomartinské hody 8. - 13.11.2016
Svatomartinské hody 8. - 13.11.2016

 

Blíží se nám datum, kdy svátek slaví Martin a všichni víme, že mimo sníh nám přinese i příležitost se pořádně nadlábnout. U nás si tak opět můžete pochutnat na skvělém jídle v kombinaci se svatomartinským vínem nebo některým s našich 7 speciálů.

Předkrm
Domácí chléb s domácí paštikou, kyselou okurkou a cibulí

Polévka
Husí kaldoun s nudlemi a zeleninou

Hlavní jídlo
¼ Pečené husy s jablečným zelím a bramborovým knedlíkem

Husí burger (trhané husí maso, zelný salát, kozí sýr s brusinkami , marinované houby, hranolky se slupkou, a T-Anker majonéza) 

Trhané husí maso na salátu (trhané saláty, jablko, vlašské ořechy, rozpečený hermelín a brusinkový Vinaigrette)

Dezert
Jablečno-višňový crumble s kopečkem vanilkové zmrzliny

 

ZAVŘENO
ZAVŘENO

 

Vážení hosté,

z důvodu konání soukromá akce, máme dnes, 1.11.2016 od 15:00, ZAVŘENO. Děkujeme za pochopení a budeme se na Vás těšit hned další den.

Přejeme Vám krásný den!

 

Letní sezóna končí, ale další začíná
Letní sezóna končí, ale další začíná

 

Máme za sebou úspěšnou letní sezónu. Úspěšnou jen díky Vám, hostům, příznivcům dobrého piva a jídla, skvělé atmosféry, a Vaší toleranci, protože si jsme vědomi našich chyb. Děkujeme!!!

 

 

Proč si myslíme, mimo jiné, že byla úspěšná? Mrkněte:

 

1. místo:

http://blog.businesstripfriend.com/article/the-13-best-rooftop-restaurants-in-prague

5. místo

https://foursquare.com/top-places/prague/best-places-rooftop

15. místo (85 bodů)

http://www.ratebeer.com/places/city/prague/0/56/

 

Před sebou máme inovativní sezónu podzim/zima, která přinese nový facelift naší restauraci, tedy nečekejte žádné obrovské změny, na design vnitřních prostor restaurace jsme patřičně hrdí, ale jsme si vědomi ponurosti a proto učiníme pár změn, které určitě oceníte.

Rozhodli jsme se také opět postavit Apres Ski párty stan, je to bezvadná možnost jak si užít atmosféry večerní Prahy a přitom u toho nezmrznout, protože tentokrát Vám k tomu nabídneme příjemné posezení u krbu s pravým ohněm.

Vizualizace zveřejníme v příštím týdnu. Máte se určitě na co těšit!

 

Právě chystáme:

25. - 30.10.12016 Dýňové hody

8. - 13.112016 Svatimartinská husa

22. - 27.12.2016 Zvěřinové hody

20. - 23.12.2016 Vánoční večeře

31.12.2016 Silvestrovský večer

 

 

Právě na čepu!
Právě na čepu!

 

Nejčerstvější z nejčerstvějších, to je světlý ležák ze zeleného chmele, který uvařil skvělý pivovar: Albrecht, Zámecký pivovar Frýdlant, pod vedeném sládka Pavla Palouše a u nás je právě teď na čepu. Rozhodně si nenechte ujít možnost vyzkoušet, jak že to má chutnat ten pravý český ležák. Albrecht je možná poslední z pivovarů, kde se tímto způsobem vaří pivo, a jak?

 

O tom jak je těžké a složité se do něčeho takového pustit si můžete přečíst zde:

http://www.pivovar-frydlant.com/prvni-varka-piva-albrecht-z-cerstveho-chmele-ktery-jsme-si-sami-nacesali-v-zatci/

 

Práce snů - Pivní sommeliér
Práce snů - Pivní sommeliér

 

Pivní revoluce v současnosti probíhá na celém světě. Každým dnem se objevují nové řemeslné pivovary, které vaří nespočet druhů piv. Dokonce i velké pivovary začínají na tento trend reagovat a svoji stálou nabídku obohacují o různé speciály (u nás např. Plzeňský pivovar a jejich Volba sládků). Jak se má ale člověk v této záplavě nových piv orientovat? Existuje sice odborná literatura, ale ta je v mnoha případech zastaralá a pro většinu lidí nesrozumitelná. A tak se v mnoha případech zákazník v restauraci či hospodě nedozví ty správné informace. A co hůře, může dostat pivo špatně ošetřené a naservírované.

Na tuto situace reaguje společnost Český pivní institut vytvořením kurzů pro vzdělávání odborné i laické veřejnost. “Naším záměrem je pozvednutí pivní kultury v České republice,” říká jednatel společnosti. “Od září mohou zájemci navštěvovat kurzy, kde se dozví vše o pivních stylech, degustaci piva, párování piva s jídlem a mnoho dalších věcí. Základní kurzy jsou jedno a dvou denní. Vrcholem pak je rekvalifikační kurz Pivní sommelier,” dodává. Pracovní profese Pivní sommelier, se tak zařadí do národní soustavy pracovních kvalifikací a pivní sommelieři se stanou běžnou součástí našeho života tak, jak je tomu i jinde ve světě. Podobné kurzy probíhají např. v Belgii, Německu, Polsku, USA a třeba i v Brazílii. Pivní sommelier má v restauraci na starosti nákup a péči o pivo, doporučuje hostům vhodná piva k párování k jídlu a provádí řízené pivní degustace.

 

Více informací o kurzech naleznete na stránkách Českého pivního institutu, www.czeers.cz

 

Hledáme nové členy týmu
Hledáme nové členy týmu

 

Hledáme brigádníky na pozici servírka/číšník.

Nabízíme:

  • motivující platové ohodnocení
  • bonusy
  • sezónní práci
  • nástup IHNED

Vhodné pro studenty i maminky  na RČ.

 

Sezóna začala!
Sezóna začala!

 

Se stoupající venkovní teplotamou se nám začíná provoz přesouvat do prostor venkovní terasy a jako každý rok sezóna udeří nečekaně a bez naplánování. Nevadí, vpluli jsme do léta trochu chaoticky, ale vy, hosté, kteří k nám pravidelně chodíte, víte, že se situace ustálí a uděláme pro Vás, co můžeme.

I letos se tak můžete těšit na speciality z grilu, nový jídelní lístek nebo pivní akce všeho druhu. Přichystané pro Vás máme i nové pivní koktejly a jako vždy celou škálu nových pivovarů, které se nám protočí na čepu a to i těch zahraničních. Slovensko či Polsko jsou bezvadnými zástupci svého umu a my Vám je dáme vyzkoušet co nevidět.

 

Přejeme Vám krásné léto plné slunce!

 

Český týden specialit
Český týden specialit

 

 Poslední tématický týden v T-Ankeru právě začal! Přijďte ochutnat speciality typické pro Česko, jako je česneková polévka, kachnička na houbovém krupotu nebo lívance. A samozřejmě je naprosto nemyslitelné si k tomuto jídlu nedat správně vychlazené pivko. Přichystali jsme pro Vás 9 druhů piva, ochutnat můžete svrchně kvašené piva, ale i spodně kvašené speciály od Matušky, Lucky Bastarda, Kocoura a dalších.

 

Každý den od 29.3. - 3.4.2016 se na Vás tešíme u českého piva v T-Ankeru :)

 

Velikonoce
Velikonoce

 

Velikonoční svátky patří k oblíbeným tradicím Česka. Pravda je, že co do bujarých oslav, tak Morava v tomto rozhodně vede, nicméně i v Praze najdete místa, kde si můžete užít klid a pohodu v duchu velikonočních svátků. Jedním z míst je naše restaurace, máme pro Vás připravené bohaté velikonoční menu. Spárovat jej můžete už jen se skvěle vychlazeným pivkem a dobrou náladou :)

 

Na hody přijďte od pátku 25.3. - 28.3. 2016 po celý den.

 

Tešíme se na vás!

 

Hledáme nové členy týmu
Hledáme nové členy týmu

 

Vážení přátelé,

do našeho týmu hledáme nové parťáky na pozice číšník/servírka, barman/ka nebo kuchař/gril. Jestli jste pracanti jaksepatří, zvládáte stres a vysoké pracovní napětí a jste týmový hráč, hledáme právě Vás ;) Pro bližší info pište na zitnikova@t-anker.cz nebo volejte +420/723472594

Těšíme se na osobní setkání.

 

Double burger v T-Ankeru!
Double burger v T-Ankeru!

 

Dnes na večeři speciální nabídka! XXL burger s kuřecím a hovězím masem, v kombinaci s našim tanker ležákem nemůžete být spokojenější :)

Těšíme se na Vás!

 

 

Belgický týden
Belgický týden

 

Belgický týden je v plném proudu! Nejzajímavější belgické speciály jsou právě na čepu. Od vašeho oblíbeného Kasteel Rouge až po "neoblíbený" Gueuze :) Nicméně, jak správní pivaři vědí, tak k chutím piva se musíte jednoduše propít. Proto neváhejte a vyzkoušejte i to, čemu nevěříte nebo jste četli, že je divné nebo nepitelné, protože třeba je to to pravé pro vaše chuťové pohárky! 100 lidí 100 chutí, tak buďte kreativní a zkoušejte, pijte a degustujte. Společně s pivními speciály je pro Vás připraveno také speciální, belgické menu. 

 

Mneu:

Chicon Au Gratin / Gegratineerde witloof

Gratinovaná čekanka s vepřovou šunkou, podávaná s bramborovými chipsy) 89 Kč

 

Carbonade Flamande

(150g Dušené hovězí maso s cibulí a pivem, podávané s hranolky) 155 Kč

 

Mušle

(300g Čerstvé slávky na zelenině a pivu se smaženými hranolky a majonézou) 145 Kč

 

Belgický Čokoládový Dort

(55% Belgická čokoláda s višněmi a smetanou) 69 Kč

 

Pivo:

 

1. Van Honsebrouck, Kasteel Rouge 8% lambic 0,3 l 73 Kč

2. Het Anker, Gouden Carolus Classic  8,5% Belgium strong Ale 0,3 l 76 Kč

3. St. Louis, Gueuze Fond Tradition 5% gueuze 0,2 l 48 Kč

4. Gulden Draak 9000 Quadrupel 10,5% Abt/Quadrupel 0,2 l 53,- 

 

Degustační set 4x 0,1 l 104 Kč

 

 

 

Britská hostina právě začala!
Britská hostina právě začala!

 

Vezměte přátelé a příjďte na hostinu v podání britské kuchyně do T-Ankeru! Tešit se můžete nejen na tradiční pokrmy, ale hlavně na pivní speciality v čele s jedním z nejúspěšnějších pivovarů v Evropě, skotský BrewDog. 

 

Těšíme se na Vás! 

 

Letem světem v Anglii!
Letem světem v Anglii!

 

Blíží se další gastro týden v T-Ankeru a Letem světem bude v Anglii. Spojené království je rozsáhlé území, kde najdete nepřeberné množství chutí. Nicméně ta tradiční Anglie je o Fish & chips a svrchně kvašených pivech, tedy ejlech. Ti z Vás, kdo doteď ještě nevyzkoušel jiný styl piva než ležák o hodně přichází, ale u nás to vše můžete napravit. Těšíme se na Vás!

 

Přijďte v týdnu od 29.3. - 6.3. 2016 a vychutnejte si anglickou gastronimii s pivními speciály:

 

Beef Sandwich (tenké plátky hovězího masa, ochucená majonéza, čerstvý salát a sýr Cheddar, bramborové chipsy) 129 Kč

Cottage Pie (koláč s masovým ragú a bramborem) 125 Kč

Fish and chips (150g Smažená treska v pivním těstíčku, mačkaný hrášek, hranolky a zeleninová majonéza) 165 Kč

English Tea Scones (2ks Čajové koláčky s krémem a domácím džemem) 55k Kč

 

Pivo:

 

1. Brew Dog, Punk IPA 5,6 % 0,3 l 68 Kč

2. Fuller's, London Porter 5,4% 0,3 l 46 Kč

3. Meantime, IPA 6,9% 0,3 l 54,-

 

Degustační set 3x 1 dcl 60 Kč

 

 

Holandské speciály právě na čepu!
Holandské speciály právě na čepu!

 

Holandský týden v T-Ankeru je v plném proudu, nenechte si ujít další pivní speciály ze světa! Na čepu máme oblíbený pivovar De Molen, Kaapse Brouwerij Rotetrdam nebo Brouwerij Emelisse. Bezva piva zase trochu jiných stylů, například můžete vyzkoušet styl Quadrupel, což je: 

 

pivní styl pocházející z Belgie a označuje sílu trapistických a svrchně kvašených Abbey piv. Vzniká svrchním kvašením dvou a více druhů sladů při čtyřnásobném množství. Obsah alkoholu by měl být vyšší než u stylu tripel, ale není to pravidlem. Barva je jantarová až tmavě hnědá. V Belgii byl název Abt propagován pivovarem Westvleteren a Quadrupel zase pivovarem La Trappe. Rozdíl je v tom, že Abt typy jsou tmavší z těch dvou, s více bohatými, hlubokými ovocnými tóny. Quadrupel je světlejší, s charakteristickými broskvovými tóny.  To, čím se podobají, je množství dodaného chmele a oba styly jsou velmi silné a sladové. Také oba dokvašují v lahvích, ale piva stylu Abt mají tendenci být více kvasnicové. Jsou to také velmi silná piva s obsahem alkoholu minimálně 10% ale i více. 

 

Těšíme se na Vás! :)


Applestore
Google Android
Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz