INFORMUJEME VÁS
INFORMUJEME VÁS

 

Vážení přátelé,

sezóna pomalu začíná a my jsme do ní vpluli opět obrovskou rychlostí. Děkujeme Vám za nebývalou návštěvnost naší terasy a protože bychom Vás nejraději usadili všechny a hned, rozhodli jsme se pro nadcházející sezónu nebrat REZERVACE. Pokud tedy neodpovídáme na maily s dostatečnou rychlostí nebo nebereme telefon, máme terasu obsazenou.

 

To ovšem ale neznamená, že je terasa nedostupná - NAOPAK! Přijďte a náš skvělý personál se o Vás postará a usadí Vás. Pokud ne hned, tak během chvilky :)

 

Děkujeme za pochopení a tešíme se na Vás.

 

PBFest - Pražský Festival Piva
PBFest - Pražský Festival Piva

 

Všechny pivní nadšence zveme na 1. ročník PBFestu - Pražského festivalu piva ve dnech 23. a 24. 3. 2018 (pátek a sobota), který se koná v sousedních prostorech naší restaurace, do kterých se dostanete právě přes naše prostory nebo přes OD Kotva.

 

Na PBFestu ochutnáte skvělé pivní speciály českých sládků, ale také se podíváte do prostor nejstaršího nákupního domu v České republice. Vystavovat bude až 30 českých i zahraničních pivovarů, kteří představí to nejlepší ze své produkce. Naše restaurace Vám k dokonalé atmosféře uvaří ty nejlepší dobroty k pivu a na pořádný kus steaku si můžete zajít přímo do restaurace - prostor bude plně průchozí a terasa již oteřená. 

 

V předprodeji si zakoupíte vstupenku na 1 nebo oba 2 dny. Vstupenky přijdou mailem a pak už jen stačí přijít, u vstupu se prokázat vstupenkou, na kase si zakoupit libovolný počet žetonů, které jsou jediným platidlem na festivalu, a užít si piva a jídla co hrdlo ráčí.

Vstupenky lze koupit i na místě.

Informace o účastněných pivovarech najdete na www.pbfest.cz nebo na Facebooku festivalu.

 

HLEDÁME KUCHAŘE/ŘKU
HLEDÁME KUCHAŘE/ŘKU

 

Na sezónu hledáme kuchaře do naší restaurace. 

 

Pořadujeme:

  • praxi alespoň 1 rok
  • odolnost vůči stresu

 

Nabízíme:

  • příjemné pracovní prostředí
  • mladý tým
  • zajímavé pracovní ohodnocení

 

Pro více info volejte na: 777 422 605 - Josef Opluštil, šefkuchař.

 

 

Zahájení grilovací sezóny 15. března
Zahájení grilovací sezóny 15. března

 

 

Jako každý rok i letos zahájíme grilovací sezónu 15. března rozpálením našeho kamenného grilu. Jako první v Praze si tak můžete vychutnat tolik očekávaný moment a to luxusní steaky a voňavé burgry z kamenného grilo na dřevěném uhlí.

K tomu luxusní pivko z našich čepů a léto začíná už TEĎ! Přijďte si na svoji flákotu už v 15:00, terasa bude otevřená a pokud přece jen by se počasí nechtělo omoudřit, stále u nás můžete využít zimní zahrady. Nicméně grilujeme za každého počasí!

 

Belgický týden!
Belgický týden!

 

Belgický týden je v plném proudu a i letos pro Vás naši skvělí kuchaři přichystali to nejlepší. Podívejte se co Vás u nás čeká. Pivní párování je jednoznačně na místě a proto připomínáme možnost degustace belgických speciálů ve čtvrtek 31. 1. 2018 v 18:00 přímo v restauraci. Vemte kolegu, přítele nebo jakéhokoliv #beerlover a určitě přijďte.

 

Těšíme se na Vás!

 

Letem, pivním světem v T-Ankeru! 3. ročník
Letem, pivním světem v T-Ankeru! 3. ročník

 

Připravili jsme pro Vás třetí ročník skvělého průvodce pivními styly. Zaměříme se na Belgii, Anglii, Ameriku, ale také Česko, protože čeští pivovarníci s každým rokem dokazují víc a víc své nadšení, znalosti a nebojí se experimentovat.

 

 

Jako první uvádíme týden Belgie, kterou Vás provedeme již od 29.1.2018 a bude trvat až do neděle 4.2.2018, vždy od 15:00

 

Nebude chybět také belgická kuchyně, na které si naši kuchaři obzvlášť dali záležet. 

 

Vyzkoušet můžete 5 různých piv z čepu a také, jak jistě mnozí z Vás už ví, bezpočet různých stylů a druhů lahvových belgických speciálů. 

 

Aby jste si z těchto kulinářských týdnů ale také odnesli nějaké nové poznatky, připravíme pro Vás degustaci výběrových speciálů na každý čtvrtek v tom daném týdnu, který bude zrovna probíhat a to vždy od 18:00, cena každé degustace bude 750 Kč. 

 

Podrobnější info najdete v údálosti na Facebooku.

Piva na čepu:

  1. Kasteel Rouge 8% fruit lambic, Van Honsebrouck
  2. Tripel Karmeliet, 8,4% strong ale, Bosteels
  3. Bourgogne de Flanders 5% sour red, Timmermans
  4. Diabolici Blond hell 8% strong ale, John Martin
  5. Dominus Tripel 8% abbey tripel, John Martin

 

Předkrm

Chicon Au Gratin

Gratinovaná čekanka v kvalitní šunce a ochuceném bešamelu podávaná s malou porcí brambor „stoemp“ (šťouchané brambory s pečenou zeleninou)

 

Steak tartare

Šéfkuchařem dochucený belgický hovězí tatarák z pravé hovězí svíčkové s květy kaparů, mini okurčičkami a majonézou, s hranolky

 

Hlavní jídlo

Carbonade Flamende

Dušený hovězí krk v belgickém tmavém speciálu s lutyšským bramborovým salátem (baby brambory, zelené fazolky, slanina, ocet a jarní cibulka)

 

Moules Frites

1Kg Čerstvých slávek v dušené v pšeničném belgickém speciálu a zelenině se

smaženými hranolky a majonézou

 

Dezert

Čokoládový dort z pravé belgické čokolády s višněmi marinovanými v ovocném lambiku Kasteel Rouge a vyšlehaným tvarohem

 

Své rezervace můžete volat na tel.: 722 445 474 už teď.

 

Těšíme se na Vás!

 

Silvestrovský večer 2017!
Silvestrovský večer 2017!

 

Silvestrovský večer se kvapem blíží a je třeba si rozmyslet, kde prožijete a oslavíte svůj jakkoliv úspešný rok 2017 a přivítáte ten nový a určitě ještě lepší :) 

 

V naší malé, ale útulné restauci pro Vás připravíme 3 chodovou večeři s přivítáním i novoročním přípitkem a hlavně také skvělou atmosféru s výhledem na Prahu jen pro Vás. Ohňostroj bude samozřejmostí a Vy si můžete svůj večer strávit v klidu v kruhu své rodiny  nebo přátel.

 

 

                                                        Silvestrovské menu 2017

 

Variace předkrmu

Drůbeží paštika s Prossecem a drcenými pistáciemi,

 carpaccio z masitého rajčete s trhanou mini mozarellou,

rolka z creme fraiche a hovězí šunky sušené na vzduchu

podávané s chlebovými chipsy

 

 

Polévka

Pomalu tažený vývar z hovězích masitých žebírek se zeleninovými Julliene a trhaným masem provoněné portským vínem

 

 

Hlavní chod

Jehněčí kotletky s křupavými dýňovými palačinkami a nakládanými cherry rajčátky s omáčkou demi - glace

 

Tuňák Sashimi na špenátové žemlovce s tygřími krevetami a šafránovým krémovým balsamicem

 

Hovězí Rib – eye steak v čerstvě drceném pepři se smaženým kopečkem bramborové kaše ve slaninové strouhance se silnou omáčkou z pivního speciálu

 

Dezert

Nugátový mousse s omáčkou z belgického ovocného speciálu Kasteel Rouge a kokosovou zmrzlinou

 

 

Rezervujte si svůj večer na tel.: 722 445 474, těšíme se na Vás :)

 

Otevírací doba během svátků 2017
Otevírací doba během svátků 2017

 

 Vážení přátelé, během vánočních svátků bude naše restaurace zavřena, ale těšit se na Vás budeme už od 27. prosince tradičně od 11:00. 

T-Anker má večírek
T-Anker má večírek

 

Vážení přátelé,

 

rok uběhl jako voda a máme tady opět čas vánoční a protože jsme se celý rok poctivě snažili, abyste se u nás měli báječně a dostalo se Vám všeho jen, abyste k nám přišli opět a zase… dovolte nám dnes 12. 12. 2017 malý oddech a taky trochu zábavy, rádi bychom si užili vlastní vánoční večírek a tak máme od 15:00 ZAVŘENO a uvidíme se opět zítra při obědě, co bude už teď zjistíte v sekci MENU.

 

DĚKUJEME!!! :) 

 

 

Degustace vánočních speciálů z Belgie
Degustace vánočních speciálů z Belgie

 

Na 14. prosince v 18:00 jsme pro Vás připravili speciální degustaci 10ti vzorků belgických vánočních piv, které na konec roku připravuje mnoho belgických pivovarů. Většina těchto piv bývá vyprodána pro vánoční trh již během léta. Piva jsou silná a mají výraznou chuť, na které se podílí různé směsi koření přidávané během vaření.

A aby naše degustace nebyla příliš jednotvárná nabídku vánočních piv doplní i několik pořádných belgických siláků. 

Degustovat budeme: 


1. Duvel Blonde 8,5 % ABV Belgian Strong Ale
2. St.Feuilliens Cuvée de Noël 9 % ABV Belgian Strong Ale/Vánoční speciál
3. Diabolici Blond of Hell 8 % ABV Belgian Strong Ale
4. Tripel Karmeliet 8,4 % ABV Belgian Strong Ale
5. Gordon Xmas 8,8 % ABV Scotch Ale/Vánoční speciál 
6. Diabolici Fruits of Hell 8 % ABV Strong Kriek
7. Delirium Tremens 8,5 % ABV Belgian Strong Ale
8. Dominus Triple 6.5 % ABV Belgian Strong Ale
9. St.Feuillien Grand Cru 9,5 % ABV Belgian Strong Ale
10. „na závěr to nejlepší“

Cena degustace: 490,- Kč (v ceně je zahrnuto drobné občerstvení)

Rezervovat si místo můžete na rezervace@t-anker.cz nebo volejte na +420/722 445 474. A protože se Vám chceme věnovat a chceme, aby degustace byla co nejpřínosnější, je kapacita omezena na počet 10-12 míst. 

 

Těšíme se na Vás

 

 

Svatomartinská husa 8. - 12.11. 2017
Svatomartinská husa 8. - 12.11. 2017

 

Svatomartinská husa je oblíbeným festivalem jídla po celém Česku. Vychutnat si husí speciality můžete samozřejmě i u nás s jedinečnou atmosférou v naší zimní zahradě a pěkně v teplíčku u krbu. 

 


Nenechte si ujít:

Předkrm

Husí rillettes s marinovanými feferonkami, čtyřmi druhy cibulek a čerstvým chlebem 
Doporučené pivo: Lindemans, Cassis 3,5%, Belgie 

Polévka Husí kaldoun s játry, nudlemi a zahradní zeleninou 
Doporučené pivo: Bocq, Blanche de Namur 4,5%, Belgie

Hlavní jídlo

¼ Konfitované husy se dvěmi druhy zelí a opečenou bramborovou roládou 
Doporučené pivo: De Blaugiés, biére Darbyste 5,8%, Belgie

Husí burger (trhané husí maso, divoké brusinky, kozí sýr, zelný salát, marinované portobello, hranolky a T- Anker majonéza)
Doporučené pivo: Lindemans, Kriek 3,5%, Belgie

 

Rezervujete na 722 445 474 a přijďte si vychutnat husičku vždy od 15:00 - 22:00.

 

Zvěřinové hody
Zvěřinové hody

 

16.10. - 22.10.2017

 

Každoroční zvěřinové hody v T-Ankeru proběhnou i letos. Nenechtte si ujít! Každý den v  čase vždy od 15:00 - 22:00.

 

 

Předkrm

Roastbeef z prsou divoké kachny v rozpečené ciabattě s dijónskou majonézou, rukolou a pečenými cherry rajčaty 189 Kč

Doporučené pivo: St. Feuillien, Belgian Coast IPA 109 Kč

 

Hlavní jídlo

Řízek ze srnčí kýty v hrubé strouhance s bylinkami na bramborovém salátu z brambor grenaille a marinovaných hub 245 Kč

Doporučené pivo: St. Feuillien, Grand Cru 129 Kč

 

Hřbet z divočáka na našem ležáku T- Anker připravený metodou sous-vide se šípkovou redukcí a perníkovým knedlíkem 295 Kč

Doporučené pivo: van Honsebrouck, Kasteel Barista Chocolate 139 Kč

 

180g Jelení burger (jelení maso, mix trhaných salátů, sýr cheddar, karamelizovaná červená cibulka s jalovcem, anglická slanina, hranolky a T- Anker majonéza) 285 Kč

Doporučené pivo: Bocq, Blanche de Namur 89 Kč

 

Dezert

Smažené jablečné kroužky v těstíčku s ovocným pivním speciálem a borůvkovým žahourem 99 Kč

Doporučené pivo: De Troch, Chapeau Fraises 89 Kč

 

 

Hledáme kuchaře/řky
Hledáme kuchaře/řky

 

Hledáme nové členy kuchařského týmu, jste to Vy?

 

 

 

 

 

Požadujeme:

  • odborné vyučení
  • praxi min. 1 rok
  • odpovědnost
  • týmového ducha

 

Nabízíme:

  • plat 27.000 - 33.000,-
  • práce na krátký/dlouhý týden
  • práce na HPP
  • přátelské prostředí
  • nástup 1. 9. 2017

V případě dotazů nebo zájmu kontaktujte našeho šéfkuchaře Josefa Opluštila na tel.: 777 422 605 nebo pošlete své CV na zitnikova@t-anker.cz

Těšíme se na Vás!

 

 

 

 

Prázdninová piva
Prázdninová piva

 

Přinášíme Vám speciální letní obohacení nabídky našeho pivního sortimentu! Dovezli jsme pečlivě vybrané špičkové značky spontánně kvašených piv z Belgie. V nabídce naleznete piva stylu lambik, geuze i saison v selekci šesti rodinných pivovarů. Navíc belgicko-americkou IPU a siláka stylu belgian strong ale. Vždy se jedná o nápoje s unikátní a osvěžující chutí, které se přesně hodí k pokrmům v naší nabídce.

 

Projděte si nabídku a přijďte ochutnat!

 

Lambic v T-Ankeru
Lambic v T-Ankeru

 

Už jste slyšeli o spontánně kvašených pivech? Nebo ještě líp, už jste ho vyzkoušeli? Že ne? Nevadí, u nás v T-Ankeru máte jedinečnou možnost ochutnat i jiné styly piva než je klasický ležák nebo dnes tolik populární, svrchně kvašené pivo, a tím je lambic.

 

 

Lambic:

 

Je to styl piva původem z belgického městečka Lembeek, jižně od Bruselu, které má celosvětovou výsadu pro vaření tohoto stylu a říká se, že jen v tomto městečku jsou povětrnostní vlivy a podmínky pro uvaření opravdového lambiku. Pivo se vaří převážně v období od podzimu do jara, kdy vzdušné kvasnice nejsou tak divoké, nicméně pro lambicy je typické, že každá várka je od sebe nepatrně odlišná. A jak vlastně chutná takový typický lambic nebo-li gueze? No, tak trochu zatuchlinou, plísní, koňskými sedly, koni, kozami, senem, peprností a hlínou, ne to není vtip. Ale teď vážně, dejte tomu šanci, je to neskutečný zážitek, ale pro ty méně odvažné mezi kterými se najdou převážně, a pochopitelně, ženy máme varianty s ovocem, ve kterých už výše zmíněné není ani památky, přijďte ochutnat , těšíme se na Vás.

 

o5 a Radeček o5 na scéně!
o5 a Radeček o5 na scéně!

 

Známou českou kapelu o5 a Radeček založili bratři Tomáš a Ondřej Polákovi už na začátku 90. let a to pod názvem TOPOL, během let prošla velkmými změnami, od změnu žánru až po název, ale na české hudební scéně se  úspěšně drží dodnes. 

Zapojili jsme se do jejich turné po střechách a Vy, jejich fanoušci, tak máte možnost si kapelu užit na naší terase! Koncert se uskuteční dne 25. 5. 2017 v 19:00. Vstupenky jsou možné ke koupi pouze v předprodeji, zde: https://www.ticketlive.cz/cs/event/o5-a-radecek-tour-2017

 

Organizace:

Restaurace T-Anker bude v tento den uzavřena po dobu od 17:30 - 20:00, po čas trvání koncertu bude vstup do restaurace a na terasu možný pouze vstupem z ulice Králodvorská, vlastním výtahem restaurace (boční vstup zleva, v podchodu vedle OD Kotva). Návštěvníci koncertu se musí prokázat platnou vstupenkou a vstup bude umožněn jen pro tyto účastníky koncertu. Pro veřejnost je tedy restaurace v tento čas UZAVŘENA a budeme se na Vás těšit třeba v pátek :)

 

VSTUP NA KPONCERT BUDE MOŽNÝ OD 18:15

 

 

Májový den v T-Ankeru
Májový den v T-Ankeru

 

1. května je nejen svátek práce, ale také lásky čas a u nás v T-Ankeru jsme pro Vás připravili skvělé odpoledne u skvělé hudby, bezvadného jídla a vychlazeného piva. K poslechu Vám zahraje báječná jazzová kapela Plástev, která se na jazzové, české scéně drží už od 70. let.

Vychutnat si můžete speciální májové menu a pro zamilované máme super soutěž! Každý, kdo na Instagram vloží fotku pod hashtagem #majovydenvtankeru a bude mít nejvíce lajků, získává voucher na večeři v hodnotě 1.000,- Soutěž platí jen v tento den, 1. května 2017 po celých 24 hodin, těšíme se na vaše kreativní foto a také na Vás!

 

Menu:

 

Předkrm

Plněné avokádo tygřími krevetami na trhaném salátu Mesclun s rozpečenou bagetkou

Carpaccio z uzených kachních prsou s rukolou a hoblinami parmazánu

 

Polévka

Ředkvičková s řepovými klíčky

 

Hlavní jídlo

150g Lososový váleček v bylinkové krustě s tartalletkou plněnou koprovým creme fraiche a pečenou řepou

250g Mramorový vysoký roštěnec se slaninovou drobenkou a bramborami pečenými přes noc v popelu

200g Májový T-Anker burger, vyzrálé hovězí maso, cheddar, mix salátů, rajče, bramborové krokety se sušenými rajčaty, T-majonéza

 

Dezert

Jahodová pěna s ovocným želé

 

 

Velikonoce v T-Ankeru!
Velikonoce v T-Ankeru!

 

Přijďte k nám společně s námi přivítat jaro a užit tradiční svátek, tolik oblíbený nejm v Česku! Pestrost Velikonoc se projeví njen v naší kuchyni, ale také na čepu :) Těšit se na Vás budeme na Velký pátek 14.4. až do 17.4.2017 po celý den :) Veselé Velikonoce!

 

 

Velikonoční menu:

 

Předkrm

Trhaný marinovaný losos na salátu Mesclun s čerstvým chřestem a

opečenými tousty 159 Kč

 

Polévka

Pomalu tažený vývar z jarních kuřátek s křepelčím vejcem a zeleninovým špízem 65 Kč

 

Hlavní jídlo

Králičí stehno sous-vide na víně, s tataráčkem ze špenátu a

bramborovými noky opečenými na uzeném másle 189 Kč

 

Jehněčí kotletky na ragú z cherry rajčat a

červeného vína s křupavými brambůrkami 259 Kč

 

200g Zelený T-Burger (100% hovězí mleté maso, zelená bulka, rajče, sýr Cheddar, slanina,

mix salátů, bazalkové bramborové krokety a rukolová majonéza) 299 Kč

 

Dezert

Velikonoční Jidáš přelitý javorovým sirupem s malinovým sorbetem 79 Kč

 

Český týden v T-Ankeru!
Český týden v T-Ankeru!

 

Poslední tématický týden je tady a my Vás představujeme české speciality, které byste, jak jinak, měli zapít českým pivem! A protože nám i počasí začíná moudřet a otepluje se, budeme v týdnu od 13.3.2017 GRILOVAT! Začínáme od 11:00 a k jídlu podáváme 1x 0,3l našeho t-anker ležáku ZDARMA! 

 

 

Menu

 

Polévka:

Lehce pikantní gulášová polévka, zahuštěná chlebovou střídou 59 Kč

 

Hlavní jídlo:

Utopenci s rozpečeným škvarkovým chlebem 99 Kč

Vepřové výpečky z masitého boku s bílým zelím a domácím bramborovým knedlíkem 145 Kč

 

Dezert:

Zkaramelizovaný perník s pečenými švestkami a vlašskými ořechy s vanilkovou zmrzlinou 79 Kč

 

Piva:

  1. T-Anker 4,8% světlý ležák
  2. Luž, Cvikov 3,5% výčepní
  3. Purkmistr černý 4,8% tmavý ležák
  4. Knír, Matuška 5,3% Pale Ale
  5. Crystal IPA, Antoš Slaný 7% IPA
  6. Zaříkávač chmele, Permon
  7. Albrecht Judita, Frýdlant
  8. U Bizona, Pale

 

Amerika v T-Ankeru!
Amerika v T-Ankeru!

 

Čtvrtý zahraniční týden je tady! Můžete se těšit na americké pivní speciály a ochutnat pravou americkou gastronomii. Piva máme pro Vás připravena jak čepovaná tak i lahvová tak si nenechte ujít tuto jedninečnou příležitost ochutnat USA.



Z americké gastromie jsme pro vás připravili:



Bloody Mary
Studená zeleninová polévka s vodkou 65 Kč

Hot Dog
60 g Grilovaný hovězí párek (80% masa), americká bageta, smažená 
cibulka, tekutý cheddar, Jalapeno papričky, bramborový twist 145 Kč

BBQ Chicken Wings
400g Kuřecí křídla se zakysanou smetanou, BBQ omáčkou,
zeleninovým cruditté a pečivem 139 Kč

American Pancakes
Americké lívance s javorovým sirupem 65 Kč

A samožřejmě, že nesmí chybět ani piva:

Stone Brewing, Arrogant Bastard 7,2% 0,3 l 95 Kč
Flying Dog, Raging Bitch 8,3% 0,355 l 120 Kč
Rogue Alles, Shakespeare Oatmeal Stout 6% 0,355 l 129 Kč
Sierra Nevada, Torpedo 7,2% 0,355 l 119 Kč 
Sierra Nevada, Indian Pale Ale 5% 0,355 l 109 Kč

Těšíme se na Vás, jak si společně užijeme Spojené státy americké!

 

Kudyznudy.cz - tipy na výlet
Applestore
Google Android
Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz